antoinette & Gabriel

PAR

stockholm

PLATS

datum

9.30.17

Jag kommer alltid bära detta bröllopet med mig, det var det sista på säsongen. Och kontakten med Antoinette och Gabriel hade varit så innerlig från första stund. Jag såg så mycket fram emot att äntligen få träffa dem. 

Och vilket bröllop sen! Stockholm bjöd på vackert väder, och porträtten i hagaparken vittnar om solen. Vigseln i St Johannes kyrka var både pampig och stämningsfull och på kvällen väntade Katedralens fina lokal i södertälje bröllopsgäster i mängder. 

SKICKA ETT KÄRLEKSBREV 

frida & Jacob

COUPLE

rånäs slott

LOCATION

DATE

6.8.16

Frida och Jacob är ett av alla de par jag fått äran att träffa i sommar, fått äran att skratta med, gråta med, kramas med, glädjas med och uppskatta som fina kunder, vänner i livet. Är det fel att bli så personlig med sina brudpar tänker jag? Gör jag fel som kommer mina par inpå livet? Jag vill inte tro det. Det ligger en konst i att fånga alla ögonblick, det ligger en teknik i att inte låta väder, omkullkastade planer, snabba ändringar i schemat påverka kvaliteten i det jag gör. När bruden får ett fint ögonblick med sin mor kanske gästerna drar sig undan lite, medan jag närmar mig för att ge dem det minnet och göra det till något som varar hela livet. Det finns en charm i att försöka få alla gäster till ett spontant skratt, även de som vägrar kliva fram när gruppbilderna ska tas, och allra mest de som trycker upp vigselhäftet i ansiktet för att undgå kameran. Åh vad kul tänker jag, han bjuder upp till lek, drar ner häftet och ropar ”TITTUT”. Det är så jag alltid kommer att minnas Fridas och Jacobs dag. Skratten. Detaljerna. Och ett sjulhelsikes snyggt brudpar med följe. Ja, och att jag höll på att bli överkörd av slottets robotgräsklippare när den stora gruppbilden skulle tas. Typ så. 

BLOG POST

BACK TO GALLERIES