sofie & niclas

PAR

bergendal meeting

PLATS

DATUM

9.10.16

Jag tänker så ofta på min helg i Sollentuna, när alla trodde att sommaren var över, men när det istället blev dagen då sommaren kom tillbaka. Jag tänker på solen som visade sig så vackert på er stora dag. Jag tänker på dig Sofie, som jag tyckte så mycket om från första mejlet och som jag såå länge fick längta efter att få träffa. På dig Niclas, goa Göteborgaren med det breda leendet. Jag tänker på Göteborg, Stockholm och gnagare. På AIK. Jag tänker på en tjock bestman, en magiker som dribblade bort alla med sina korttrick, på Göteborgsskämt, både de bra och dåliga, på hajar. Jag tänker på en tärna som grät. Typ konstant under hela middagen. Jag tänker på hejarklackramsor som skrålades över hela Bergendal, Jag tänker på golv som bågnade och knakade när alla gäster hoppade i takt. Jag tänker på skratt, cupcakes, cigarrer, på fina själar och oändlig kärlek. och jag tänker på era mammor som intog dansgolvet med en passion som jag nog aldrig tidigare skådat.
Det där med en tjock bestman, är det såklart jag som ligger bakom. En liten felsägning som blev rolig för alla utom den drabbade ;) 
Tack för att den så stora äran att få vara med och fånga era små och stora ögonblick denna dag.

SE ALLA BILDER

frida & Jacob

COUPLE

rånäs slott

LOCATION

DATE

6.8.16

Frida och Jacob är ett av alla de par jag fått äran att träffa i sommar, fått äran att skratta med, gråta med, kramas med, glädjas med och uppskatta som fina kunder, vänner i livet. Är det fel att bli så personlig med sina brudpar tänker jag? Gör jag fel som kommer mina par inpå livet? Jag vill inte tro det. Det ligger en konst i att fånga alla ögonblick, det ligger en teknik i att inte låta väder, omkullkastade planer, snabba ändringar i schemat påverka kvaliteten i det jag gör. När bruden får ett fint ögonblick med sin mor kanske gästerna drar sig undan lite, medan jag närmar mig för att ge dem det minnet och göra det till något som varar hela livet. Det finns en charm i att försöka få alla gäster till ett spontant skratt, även de som vägrar kliva fram när gruppbilderna ska tas, och allra mest de som trycker upp vigselhäftet i ansiktet för att undgå kameran. Åh vad kul tänker jag, han bjuder upp till lek, drar ner häftet och ropar ”TITTUT”. Det är så jag alltid kommer att minnas Fridas och Jacobs dag. Skratten. Detaljerna. Och ett sjulhelsikes snyggt brudpar med följe. Ja, och att jag höll på att bli överkörd av slottets robotgräsklippare när den stora gruppbilden skulle tas. Typ så. 

BLOG POST

BACK TO GALLERIES